artdecko600x120.jpg

Home | Portfolio | Slideshows | NC Links

Screen in Vestibule - Maloney July 2003

This project involved screening in the existing front porch/vestibule. All of the carpentry was done with fir and then painted to match the trim on the house. This area is used regularly as a "fresh air" play area for their small child. This screening in will provide a more secure area for her to play in, preventing her from making it to the brick steps (ouch!) or even the street beyond.

maloneyfrontporchbefore1.jpg
BEFORE - FRONT

maloneyfrontporchbefore3.jpg
BEFORE - SIDE

maloneyfrontporchbefore7.jpg
BEFORE

 

maloneyfrontporchafter1.jpg
AFTER

maloneyfrontporchafter3.jpg
AFTER

maloneyinsidefrontporchafter5.jpg
AFTER

 

maloneyfrontporchafter2.jpg

maloneyinsidefrontporchafter4.jpg
Another view from inside

artdeckologoanotherfinejobmaloneyporch.jpg


Also contributing to this project:

(919) 942-3153
 
(919) 967-9214